streda 2. marca 2011

DUTTY VYBZ | DANCEHALL WORKSHOP


17.03.2011 Fitness Club Južanka

(OZC Južanka, Gen. Svobodu 1, 911 08 Trenčín)

Prvý a dúfame, že nie posledný dancehallový workshop v Trenčíne! Nová možnosť, ako si zlepšiť svoje pohyby a rozšíriť svoje kultúrne cítenie. Neváhaj a prídi sa naučiť tancovať dancehall zo skúsenou tanečnou choreografkou Aron a.k.a. "Mitu". Tešíme sa na Vašu účasť!
Kapacita je obmedzená! 

Rezervácie na čísle: 0910 318 053 alebo priamo na mieste. 

Aron a.k.a. "Mitu" / Profil:

Aron sa narodila v Etiópii, na Slovensku žije už pätnásť rokov. Tanec ju bavil odmalička a tancovať sa naučila prakticky sama. Ako devätnásťročná dostala ponuku učiť v tanečnom centre v Košiciach, kde aj vyrastala. Počas svojej tanečnej kariéry mala možnosť stretnúť sa s lektormi svetového formátu ako je Tighr eyez, Budha Stretch, Toni GoGo, Don Campbell, Byrone, Dante 7, u ktorých mala možnosť zdokonaliť si svoj štýl.

V roku 2006, po ukončení strednej školy si Aron otvorila vlastné HIP-HOP tanečné centrum v Košiciach a je tiež zakladateľkou tanečnej skupiny LIL´ MITU CREW, ktorá existuje od roku 2006. Už trikrát vyhrala prvé miesto v Dancehall battloch v Českej Republike, účinkovala v rôznych videoklipoch, od roku 2007 ako hlavná choreografka a tanečnica pre Nicole J.McCloud. Ako porotkyňa pôsobila na mnohých slovenských i medzinárodných súťažiach, organizovala kultúrne podujatia v Košiciach, spolupracovala na projektoch Košice mesto kultúry 2013 a je pravidelným hosťom na tanečných kempoch a festivaloch na Slovensku aj v zahraničí ako lektorka dancehallu a hip-hopu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára