utorok 7. februára 2012

DUTTY VYBZ | DANCEHALL WORKSHOP


Dancehallový workshop s profesionálnou tanečníčkou, choreografkou a lektorkou "MISI". Dvojhodinová dávka dancehallu od základov cez choreografiu až po freestyle. Naviac špeciálna časť workshopu - "dancehall in heels", teda tancovanie na podpätkoch. "Keep It Sexy! Trenchtown Gyals!"

FITNESS CLUB JUŽANKA 
(OZC Južanka, Gen. Svobodu 1, 911 08 Trenčín)

11.03.2012 | 17:00 - 19:00 | VSTUP: 10 € PREDPREDAJ: 8 €

Kapacita je obmedzená! Registrácia a rezervácie na čísle 0903 226 482 alebo na booking@mosthigh.sk

MISI | Profil

Misi pôsobila už odmalička vo viacerých tanečných skupinách, je všestranne nadaná. Tancu sa venuje už 20 rokov. Medzi jej obľúbené tanečné štýly patria - dancehall, hip-hop (hype, new style, poppin, lockin), house dance, latino a štandardné tance. Medzi jej tanečné úspechy patrí víťazstvo na Majstrovstvách SR s tanečnou skupinou Kick Down v kategórii Hip-Hop (1997), pôsobenie v skupine Street Girls, vystúpenia pod vedením Tiny (tanečníčky, ktorá tancovala v USA na turné s Madonnou), tanečníčka vo Fredy´s Dance GroupJagermajster, tanečná súťaž JUSTE DEBOUT v Paríži, tancovanie na koncertných šnúrach v CZ aj na SK na turné s Darou Rollins, A.M.O. & Moja reč, vystúpenie s Mariánom Čekovským, členka elitného teamu Street Dance Academy.

Je známa hlavne z videoklipov a koncertných turné s Darou Rolins, A.M.O. a Moja reč. Bola spolupredskokankou na koncertoch FugeesBlack Eyed Peas a Seana Paula (vystúpenie so speváčkou Nyakou z Trinidad a Tobago), má za sebou módne prehliadky pre značky Adidas a Reebok či vystúpenia v známych televíznych show (televízna škola tanca na Markíze - Music One, Zlatý Slávik 2006, OTO 2006, Album roku TV Prima 2006, Hudobní ceny Óčka 2007, Fotbalista roku ČT1 2007, Miliónový tanec, Bailando…).

Účinkovala aj v niekoľkých videoklipoch u interpretov H16 a PSH, DARA ROLINS, A.M.O. a MISHA. V zahraničí (ČR, Paríž, New York, Londýn...) sa zúčastnila na workshopoch rôznych štýlov svetovej tanečnej elity, ako napr. Blazin´Yami RowdyKloe DeanThe Kulture KidsByron, SalahJoseph GoDidierMarjory SmarthTight EyezByron CoxShernita Anderson a mnohí ďalší.

V súčastnosti pôsobí ako tenečníčka, tanečná lektorka a choreografka v tanečnej škole Riverpark Dance School (Dancehall & Dancehall In Heels, Hip-Hop, Hip-Hop In Heels), je členkou RDS Company, členkou tanečnej skupiny Glamorous a taktiež členkou tanečnej skupiny Jammin´Gyalz. Je pozývaná na workshopy na Slovensku aj v zahraničí. Organizuje dancehall akcie (WINE UP!) a workshopy v RDS.

Videoklipy, kde ju môžete vidieť:

Dara Rolins - Party DJ, Túžim, Štestí chce tebe, If, A.M.O. - Trasú sa mestá, Čo s tým urobíš, Ideme tour,  Alex - To je ten štýl, Stret Dance Academy feat. Wich - Klip, Kristína feat. Opak - Som Tvoja, PSH - Parket, Moja reč feat. Vec  - Step back, H16,...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára