utorok 26. mája 2015

DUTTY VYBZ | DANCEHALL WORKSHOP


Po dlhšom čase pre Vás Most High Records pripravilo ďalší dancehall-ový workshop s profesionálnou tanečníčkou, choreografkou a lektorkou Aron"MITU"! Naposledy ste si s ňou mohli zatancovať a hlavne čo to sa od nej priučiť na workshope ešte v roku 2012 odkedy sa Aron posunula vo svojej profesionálnej tanečnej kariére o veľký krok dopredu. Začiatkom tohto roku sa Aron zúčastnila vôbec prvého oficiálneho dancehall-ového kempu priamo na Jamajke kde sa takmer mesiac učila od tých najlepších dancehall-ových učiteľov a priniesla na Slovensko neskutočne veľa informácií, od noviniek cez tanečnú históriu až po zaujímavosti, ktoré sú pre jamajčanov dennou realitou. Na Slovensku taktiež rozbehla svoj nový projekt s názvom RIDDIM DANCE, ktorý má svoju základňu v Bratislave, pričom ponúkla pre svojich fanúšikou aj rovnomennú módnu kolekciu. Ak hľadáte kvalitného učiteľa tanca a teda dancehall-u určite si nenechajte ujsť workshop, ktorý sa bude konať 13.06.2015 v trenčianskom Fitness Clube Južanka.

FITNESS CLUB JUŽANKA (OZC Južanka, Gen. Svobodu 1, 911 08 Trenčín)

13.06.2015 | 17:30 – 19:00 | VSTUP: 10 € PREDPREDAJ: 8 €

Kapacita je obmedzená! Registrácia a rezervácie na čísle +421 903 226 482 alebo na djmess@djmess.sk

Aron"MITU" | Profil

Aron sa narodila v Etiópii, na Slovensku žije už pätnásť rokov. Tanec ju bavil odmalička a tancovať sa naučila prakticky sama. Ako devätnásťročná dostala ponuku učiť v tanečnom centre v Košiciach, kde aj vyrastala. Počas svojej tanečnej kariéry mala možnosť stretnúť sa s lektormi svetového formátu ako je Tighr eyez, Budha Stretch, Toni GoGo, Don Campbell, Byrone, Dante 7, u ktorých mala možnosť zdokonaliť si svoj štýl.

V roku 2006, po ukončení strednej školy si Aron otvorila vlastné HIP-HOP tanečné centrum v Košiciach a je tiež zakladateľkou tanečnej skupiny LIL´ MITU CREW, ktorá existuje od roku 2006. Už trikrát vyhrala prvé miesto v Dancehall battloch v Českej Republike, účinkovala v rôznych videoklipoch, od roku 2007 ako hlavná choreografka a tanečnica pre Nicole J.McCloud. Ako porotkyňa pôsobila na mnohých slovenských i medzinárodných súťažiach, organizovala kultúrne podujatia v Košiciach, spolupracovala na projektoch Košice mesto kultúry 2013 a je pravidelným hosťom na tanečných kempoch a festivaloch na Slovensku aj v zahraničí ako lektorka dancehallu a hip-hopu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára